Dette sier pressen om spillet

Da Flåklypa-spillet kom ut til Nintendo DS, fikk spillet en overveldende mottakelse i media. Nedenfor finner du et utvalg tidligere omtaler fra pressen.


Store, lille Flåklypa

VG

Les mer 11. mai 2010

Terningkast 5

Eventyret er morsomt, og det samme er det berømte kappløpet. Selv synes jeg det mest fengende er alle minispillene, enten det er Solan som skal fange epler eller Ludvig som skal pusle.


Ojojoj, der er Felgen i gang igjen

Drammens tidende

Les mer 7. mai 2010

Terningkast 5

For dette er et deilig, ufarlig og tvers gjennom koselig spill, som gutta mine slett ikke trenger å gjemme seg under bordet for å spille. Og det kan godt hende det i ren distraksjon havner i veska mi neste gang jeg skal slå i hjel litt tid på bussen.


NTEGaming.no

Les mer 6. mai 2010

Terningkast 6

Etter å ha sittet på timevis med spillet har jeg innsett at man igjen har klart å fange magien fra filmene og over til spillform.


Sjarmerende for store og små

Spill.no

Les mer 13. mai 2010

Terningkast 5

"Flåklypa Grand Prix" er en tidløs film som stadig nye generasjoner med barn oppdager, og sannelig føles ikke spillet like tidløst. Dette fortjener å bli oppdaget av en ny generasjon barn.


Spillverket.no

Les mer 16. mai 2010

Et av de helt nye spillene går ut på å lage molekyler som vann og hydrogen ved å koble sammen grunnstoffer med pennen, mens disse grunnstoffene suser rundt på skjermen. Dette spillet er undertegnedes favoritt, og definitivt et av de vanskeligste spillene.


Underholdende for hele familien på Flåklypatoppen

PressFire.no

Les mer 15. mai 2010

Terningkast 4

Grafikken er søt og fargerik og stemmene fra filmen er snedig puttet inn i spillet. Når Leif Justers fortellerstemme åpenbarer seg kjenner jeg det går kaldt nedover ryggen min i ren nostalgisk effekt.


Gamersweb.no

Les mer 11. mai 2010

Terningkast 6

Utfordringene er både enkle og vanskelige men godt bundet sammen i spillets historie som jo som kjent er å få bygget Reodor Felgens velkjente racerbil Il Tempo Gigante.


Vi nordmenn elsker "Flåklypa Grand Prix". Og det med god grunn.

Adresseavisen

Les mer 11. mai 2010

Terningkast 5

Dette er uansett en norsk kulturskatt som har gjenoppstått bedre enn noengang før og et spill du skylder deg selv å kjøpe til barna dine. En usedvanlig sterk femmer. Det e itte fali' det.


Flåklypa Grand Prix... på DS

Les mer 10. mai 2010

Det velkjente postsorteringsspillet fra PC fungerer faktisk mye bedre med Nintendo DS' stylus enn med datamus. Det er absolutt ingenting å utsette på kvaliteten av spillet.


Altaposten.no

Les mer 8. mai 2010

Terningkast 4

Grafikk og presentasjon er av høy kvalitet hele veien gjennom, og det er lett å lokke fram den gode Flåklypa-følelsen.


Koselig gjensyn med Flåklypa-gjengen

Dagbladet

Les mer 7. mai 2010

Terningkast 4

I spillet får du styre både Solan og Ludvig rundt omkring verkstedet til Reodor Felgen. Han jobber med å bygge ferdig Il Tempo Gigante, men mangler en lang rekke bildeler - og det er disse dere må finne til ham.


Solan, Ludvig og Il Tempo Gigante er klar for Nintendo DS.

Spillmagasinet

Les mer 7. mai 2010

Terningkast 4

Med DS-spillet i hus gir jeg ikke bare ungene et mer enn brukbart alternativ til andre DS-spill på markedet. Jeg føler faktisk også at jeg bidrar til å ivareta norsk kulturhistorie når ungen leker seg med dette.

Artikler om Flåklypa DS

FaroJournalen

D'ække farlig å være norsk

Les mer 10. mai 2010

Flåklypa Grand Prix er det mestselgende spillet på VG-listene denne uken, med en antall omsatte enheter i lanseringsuken som overgår de aller fleste, store internasjonale DS-titler.


DS-suksess for Flåklypa

Les mer 26. april 2010

Det første opplaget av spillet er nesten utsolgt hos distributøren Pan Vision Distribution allerede, og de av forhandlere som ikke har bestilt spillet enda, risikerer å ikke ha noen i hyllene sine på lanseringsdagen.