PC-spillet om Flåklypa Grand Prix

PC-spillet om Flåklypa Grand Prix, Gullutgave

Et enestående spill for alle mellom 4 og 107 år!

PC-spillet om Flåklypa Grand Prix er uten sidestykke den største spillsuksessen i Norge - noensinne. Det består av to CD-plater spekket med spill, aktiviteter og animasjoner som gir mange, menge timer med underholdning for hele familien. Du kan blant annet reparere sykler, legge puslespill, mate fugler, kjøre Solans trehjulssykkel, fargelegge, fange sommerfugler og sortere sokker, Underveis finner eller vinner du bildeler som gjør at du kan bygge selveste Il Tempo Gigante - og delta i selve billøpet. Den siste utgaven av spillet leveres dessuten med 3D-briller og mange 3-dimensjonale aktiviteter.

PC-spillet har vunnet den internasjonale EMMA-prisen og juryens begrunnelse var:

EMMA Award Winner 2001

"Flåklypaspillets grafiske kvalitet er langt over all andre spill som ble testet. Samtidig er det totale utbytte av det som tilbys målgruppen en langvarig underholdningsopplevelse, og som kvalitetsmessig overgår alle de andre bedømte produktene."

Windows 8 eller 10?

Advarsel

PC-spillet om Flåklypa Grand Prix er ikke kompatibelt med Microsofts nyeste operativsystem, Windows 8 eller nyere. Se spillets maskinkrav for mere informasjon.
Brukerstøtte?

Advarsel

Vi tilbyr ikke lenger brukerstøtte for Flåklypa-spillet da det ikke er kompatibelt med Windows 8, 8.1 og 10