Tester av Gullutgave

Da originalutgaven av Flåklypa-spillet kom ut, fikk spillet en overveldende mottakelse i media. Det fikk også Tilleggspakke og Jubileumsutgave! Nedenfor finner du et utvalg artikler og omtaler, og hvis du vil lese tidligere stoff kan du klikke her.


gamereactor

I en klasse for seg selv

Les mer 21. mai 2003

For alle som elsker Flåklypa Grand Prix - kjøp spillet og bli fenget av et eventyr som virkelig vil sende deg til Flåklypatoppen og deres beboere. Et slikt spill er gull verdt for både små og store!


Lofotposten

Fantastisk arv etter Ivo Caprino

desember 2002

"Flåklypafilmen var i sin tid fantastisk. PC spillet fra Flåklypa er om mulig enda mer imponerende. Og den siste utgaven inneholder også utrolige tredimensjonale (3D) bilder og filmklipp."


Aftenbladet

Rent gull

10. desember 2002

"...Remo Caprino og hans gode hjelpere i Capricornus er geniale, det er en vedtatt sannhet, og selv om en skal være skeptisk til vedtatte sannheter, kan du nok tro på denne."

Artikler om Gullutgave

VG

Flåklypa i 3D

Les mer 26. november 2002

Denne uken kommer ennå en versjon av bestselgeren "Flåklypa Grand Prix", som har solgt til sammen 160.000 eksemplarer av de to forrige versjonene. Hvis et spill selger mer enn 30.000 eksemplarer i Norge, regnes det som eksepsjonelt bra.

Tester av Jubileumsutgave (2001)

VG

Testens klare vinner

Les mer 6. desember 2001

Terningkast 6

Uansett om man har et forhold til Flåklypa-filmen og Ivo Caprinos dukkeunivers eller ikke, er dette en stor spillopplevelse for alle.

Vanskelighetsgraden passer for alle, selv om noen av spillene kan bli i vanskeligste laget for de aller yngste. Spillets størrelse og mangfold sørger for lang levetid og man skal henge i for å avdekke alle hemmeligheter som er skjult i de forskjellige brettene. Mathias (5) hadde ikke noe forhold til Flåklypa på forhånd, men fant både humor og persongalleri hysterisk morsomt, og alle deler av spillet trollbandt i timevis. Testens klare vinner.


Østlendingen

13. desember 2001

Terningkast 6

"...For dem som ennå ikke har stiftet bekjentskap med PC-utgavene av de kjente figurene fra Flåklypa, er den såkalte Jubileumsutgaven en sikker vinner. Her får du både originalspillet og tilleggspakken i en og samme boks. Da snakker vi fremdeles om terningkast seks, selv om det står rundt 500 kroner på prislappen."


Aftenposten

Tilbake på toppen

11. januar 2002

Terningkast 5

"PC-spillet om Flåklypa Grand Prix, Jubileumsutgaven" kan trygt anbefales for alle som skjønner opp og ned på musen, og hvis du ser bort fra at Ludvig går på trynet gjentatte ganger underveis, er det også totalt blottet for vold og andre ufinheter.


Dagsavisen

13. desember 2001

"...Det hele er mesterlig utført, både grafikk, miljø, stemmer og animasjoner er laget med solid hånd. For alle som har fjorårets utgave, er det nå kommet en tilleggspakke som kan kjøpes frittstående. Den inneholder 6 nye spill, nye animasjoner og flere bilbaner når du endelig får fatt i Il Tempo Gigante. Med tilleggspakken blir tidenes norske familiespill enda bedre.

Andre artikler 2001

ITavisen

Spilltoppen 2001

Les mer 10. januar 2002

For andre år på rad er det The Sims og Flåklypa som selger best til norske PC-eiere, mens bilkjøring er den store vinneren på Playstation 2.

Caprino kan skryte av utrolige 151 000 solgte Flåklypa-spill, og visste tydeligvis hva de gjorde når de lanserte den jubileumspakken i November - Over 33 000 av de som allerede eide originalspillet kjøpte oppgraderingspakken, mens det frittstående jubileumspakken solgte over i over 23 000 eksemplarer.


TV2

Flåklypa vinner pris

9. januar 2002

PC spillet om Flåklypa Grand Prix er nettopp blitt hedret med en EMMA Award. Flåklypa spillet vant i kategorien "Entertainment - Kids" og ble kun forbigått av Black & White i kategorien "Technical Exellence - Animation".


Budstikka

Rekord for Flåklypa-spill

22. november 2001

Reodor Felgen tar aldri helgen, skriver it-avisen. Nesten 160.000 Flåklypa-spill er nå blitt solgt. Til sammenligning har The Sims, det nest mest populære spillet i Norge, til sammen solgt i underkant av 40.000.

- Det er rett og slett fantastisk det vi har kunnet oppnå med et familiespill i et lite marked som Norge, hvor flesteparten av konkurrentenes produkter er voldsbaserte, sier Remo Caprino.


Farojournalen

Jubileum for Flåklypa

30. november 2001

Caprino Video Games (CVG) holdt i forrige uke pressekonferanse for å feire 1-årsjubileum for Flåklypa Grand Prix, 100.000 solgte og dansk utgivelse.

Aldri tidligere har så mange journalister fra ledende norsk presse funnet veien til en pressekonferanse for et dataspill, noe Flåklypas posisjon i de norske hjerter selvsagt har æren for. (...) Det er selvsagt en prestasjon og en begivenhet at et dataspill selger mer enn 100.000 enheter i Norge, og at det i tillegg i sin helhet er norskutviklet, er også ganske utrolig.


ITavisen

Flåklypa går for gull...igjen

Les mer 21. november 2001

Reodor Felgen tar aldri helgen. Spill-suksessen dundrer videre, og Caprino-gjengen tar satse på å kuppe premieplassen under juletreet på nytt.

Da Flåklypa ble lansert for PC rett før jul i fjor, tok det ikke mange ukene før salget nådde de 72.000 eksemplarene som var nødvendig for å dekke produksjonskostnadene. Frem til i dag har Flåklypa solgt tilsammen over 102.000 eks. i Norge, men markedet er tydeligvis langt fra mettet - jubileumspakken har oppnådd et forhåndssalg på over 50.000, allerede før spillet har dukket opp i butikkhyllene!


gamer.no

Flåklypa Grand Prix får EMMA pris

4. desember 2001

Det norske PC spillet fra filmen med samme navn, Flåklypa Grand Prix, er nettopp hedret med en EMMA (Electronic Multimedia Awards) pris.

Caprino-familien som har laget spillet vant soleklart i kategorien "Entertainment - Kids" og det var bare Black & White som satte en stopper for en pris i kategorien "Technical Exellence - Animation" også. Juryen begrunner prisen med blant annet meget god kvalitet på grafikk, og utførelsen var langt bedre enn all de andre produktene som var evaluert.