Nå blir det andre boller ...og brød!

Publisert
10. September 2004
Ludvig-bollen

Fra september, og i år fremover, kan du regne med å treffe på Solan, Ludvig og Il Tempo Gigante i helt nye roller. I samarbeid med Idun har Caprino Studios laget en spennende reklamekampanje hvor våre venner fra Flåklypatoppen skal være med å promotere kjempelanseringen av Ludvig-bollen og Il Tempo Gigante-brødet!

Etter nøye å ha prøvebakt både brød og bolle i Reodors gamle steinovn på Flåklypatoppen besluttet gutta seg til enstemmig, etter testsmaking, å gå inn for prosjektet.

Ludvig-bollen

For Ludvig-bollen heter det:

"Den helt spesielle gode smaken på Ludvig-bollen kommer av at den er bakt etter en superhemmelig oppskrift som selv Blodstrupmoen ikke har klart å rappe! Reodor har på eventyrlig vis konstruert en maskin som behandler og tørker havregryn under vakuum og etterpå "skviser" sukker og kanel inn i havren! Når så Solgrynene, som de nå kalles, blandes og eltes sammen med bestemors gamle, gode bolledeig blir resultatet FALI' GODT ...rett og slett! Obs! Bollen må ikke bakes når det blåser 'nordavind fra alle kanter'!"

Il Tempo Gigante-brødet

Brødteksten (bokstavlig talt) til Il Tempo Gigante brødet forteller oss at:

"For gutta på Flåklypatoppen er god og næringsrik brødmat viktig. Etter en gammel originaloppskrift fra Reodors grandtante er Il Tempo Gigante-brødet bakt på havre og hvete, samt rugkli - til overmål malt på steinmølle etter gammel tradisjon. Den helt gode smaken toppes med dekor av knuste cornflakes og et italiensk spesialmel kalt durum. Brødet er proppfull av energi og supergod, holdbar, også i matpakken selvfølgelig!"

Il Tempo Gigante-brødet

Konkurranse med flotte premier!

På brødposens bakside har man også laget en stor konkurranse hvor hovedpremiene er en dag for 4 på Hunderfossen familiepark, inkl. en tur med Il Tempo Gigante! Som 2. premie kan man vinne en originalmodell fra 1976 av Il Tempo Gigante, for mange et unikt samleobjekt - og det finnes nå kun et fåtall igjen i Caprinos eie! 3. premien er dataspillet om Flåklypa Grand Prix.

Reklamefilm

Caprino Studios har også produsere en 45 sekunders reklamefilm som ledd i promoteringen av bakeproduktene. Vi kan love at det blir en helt spesiell opplevelse. Vi kan imidlertid love at man får gjensyn med Solan, Ludvig og Reodor, samt Il Tempo Gigante, og at det blir en fartsfylt opplevelse! Dette blir med andre ord første gang på 30 år at vi får gjennsyn med vennene våre på film (i Caprinos uttrykk)! I seg selv en sensasjon!