Eventyrfilmene kommer på DVD

Publisert
10. september 2004
Sjuende far i huset

Syvende far i huset er en av de klassiske eventyrfilmene som nå kommer på DVD.

Pluss en jubileumsutgave av Flåklypa Grand Prix!

Caprinos klassiske eventyrfilmer, som til nå kun vært tilgjengelige på VHS, kommer høsten 2005 på DVD. Det betyr et gledelig gjensyn med Askeladden, Karius, Baktus, tinnsoldaten, Veslefrikk og de andre eventyrfigurene - i ny og digital prakt. De får dessuten følge av store mengder spennende bonusmateriell.

Høy kvalitet

Det er i år 50 år siden Karius og Baktus ble produsert. I løpet av disse årene har den teknologiske utviklingen bidratt til at publikum stiller langt høyere krav når det gjelder teknisk kvalitet på film. Samtidig har tidens tann tært på filmene og redusert kvaliteten. Caprino Studios har derfor gått tilbake til kilden og lagd en helt ny kopi som er restaurert for å gi best mulig lyd- og billedkvalitet. I tillegg til den originale lyden kan du nå også velge et nytt lydspor i Dolby Surround, med langt bedre kvalitet og mange nye lydeffekter.

Spennende bonusmateriell

En dukkedrøm

I bonusmateriellet finner du blant annet gamle klassikere som "Musikk på loftet", som ble produsert i 1950.

Caprino-samlingen på Snarøya er et gigantisk skattkammer når det gjelder animasjonsfilm. Restaurerte utgaver av flere av de gamle filmene vil komme som bonusmateriell sammen med de kjente eventyrfilmene, blant annet "Dukkedrøm" og flere av Caprinos animerte reklamefilmer. I tillegg til disse dukker det også opp helt nye sekvenser som aldri har blitt vist tidligere. - Jeg vil ikke røpe for mye av hva dette er, men folk kan forvente å se de kjente figurene i helt nye situasjoner og i andre sammenhenger, røper en hemmelighetsfull Remo Caprino. - Vi legger mye arbeid i disse nyutgivelsene, og er opptatt av å gi publikum valuta for pengene.

Flåklypa Grand Prix

Det arbeides også med en nyutgivelse av selveste Flåklypa Grand Prix, som feirer 30-årsjubileum neste år. Også denne er blitt restaurert med Dolby Surround lydspor, som gir publikum en helt ny opplevelse. Det produseres også en mengde nytt bonusmateriell som vil gjøre denne utgivelsen til et praktverk i DVD-sammenheng.

Høsten 2005

Det er nå et stort og omfattende arbeid som gjøres med nyutgivelsene, som vil komme i butikkene høsten 2005. Både de to eventyrfilm-DVD'ene og jubileumsutgaven av Flåklypa Grand Prix vil nok tradisjonen tro bli bestselgere i et kresent marked.